ADAPAZARI- Sapanca Yolu'nda dün akşam, bulundukları otomobilin TIR'ın altına girmesi sonucu yaşamını yitiren sürücü Bilal Veysel Karataş ile arkadaşı Mert Nebi Dereli'nin, doğalgaz tesisatı döşemek için gittikleri Sapanca'dan döndükleri belirlendi. Kazada can veren sürücü Karataş'ın, bir ay sonra baba olacağı ortaya çıktı.
Sapanca Uzunkum mevkisinde meydana gelen kazada Bilal Veysel Karataş (22)  yönetimindeki 54 ZF 537 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı solama sonucu karşı şeritten gelen Muti Özdemir (48) yönetimindeki 47 DL 354 plakalı TIR'la çarpıştı. Çarpışma sonucu yolda sürüklenmeye başlayan araçlar, o sırada Adapazarı yönüne seyir halinde olan Ekrem Gölbaş yönetimindeki 54 SD 004 plakalı otomobile çarptı. Kazada Sürücü Bilal Veysel Karataş ve aynı araçta bulunan Mert Nebi Dereli sıkışarak can verdi. 
Diğer otomobilde bulunan Ömür Emine Akdeniz (27), Rafet (29) ve Fatma Demirel (29) yaralandı. Otomobilde sıkışarak ölen Karataş ve Dereli'nin cansız bedenleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin bir saat süren çalışması sonrası çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
EŞİ 8 AYLIK HAMİLE
Kazada yaşamını yitiren sürücü Bilal Veysel Karataş ve arkadaşı Mert Nebi Dereli'nin  bir doğalgaz firmasında çalıştıkları ve olay günü Sapanca'ya bir eve doğalgaz tesisatı döşemek için gittikleri belirtildi. Sürücü Karataş'ın eşinin 8 aylık hamile olduğu belirlenirken, iki gencin cesedi bugün İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrasında ailelerine teslim edildi.