ANTALYA'da 10 Ocak günü aracın içinde göğsünden ve boynundan bıçaklanan 31 yaşındaki Volkan İ., kendisini bıçaklayan 27 yaşındaki N.T. tarafından 'taciz'le suçlandı.

Hastanedeki tedavisinin ardından Antalya Adliyesi'ne gelen Volkan İ., savcılıktan dosyasının fotokopisini istedi. Dosyadaki ifadesinde, N.T. olayı şöyle anlattı:

"Benim adına Facebook sayfası açmış. Olay sırasında bu konuyu konuşmak için bir alışveriş merkezinde buluştuk. Benimle alay etti. Aracından ineceğim sırada, 'Hem konuşuruz, hem seni çocuğunun okuluna bırakırım' diyerek aracıyla beni Suişleri Müdürlüğü önüne kadar götürdü. Burada bana 'Bundan sonra ben istediğim zaman geleceksin. Ne dersem her şeyi yapacaksın' diyerek saçımdan tutup çekerek öpmek istedi. Kendimi kurtaramadım. Bu sırada aracın yan tarafında duran bıçağı aldım ve kendimi kurtarmak için salladım. Ama neresine geldi bilmiyorum. Onun açtığı Facebook sayfası yüzünden eşimle tartıştık. Akrabalarımla benim adıma konuşup duruyor. Porno sitelerine üye yapmış, benim fotolarımı koymuş."

İFADEYİ KABUL ETMEDİ

N.T.'nin olay sonrası tutuklanmadığını öğrenince şaşkınlık yaşadığını belirten Volkan İ., genç kadının verdiği ifadeyi de kabul etmedi. Volkan İ. "Bu doğru bile olsa, beni öldürmek için bıçaklayan birisinin en azından bir süre tutuklu kalması gerekiyordu. 7 gün içinde itiraz hakkım varmış. Ben o sırada yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordum" dedi. Kimseyi zorla aracına almadığını aktaran Volkan İ., şöyle dedi:

"Benimle konuşmak istediğini söyleyerek alışveriş merkezine çağıran kendisiydi. Ben kalabalık bir yer olmasa gitmezdim. Ben ona ilgi duyuyordum, kardeşi ise bana ilgi duyuyordu. Çocuğunun okuldan çıkacağını söyleyip, kendisini oraya bırakmamı istedi. Olay yerine geldiğimde sağ kalçasından çıkardığı bıçağı sapladı. Ben de yüzüne bakıp, 'Ne yaptın şimdi' dedim. Sonra araçtan inip kaçtı. Ben suç işlediysem şikayet etsin, niye öldürmeye çalışıyor." (FOTOĞRAFLI)