İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, çıkan tartışmada yüzü ve göğsünden bıçakla yaralanan 20 yaşındaki Aycan Aksoy, kanlar içinde ulaşmaya çalıştığı hastaneye 20 metre kala yere yığılarak öldü.
Olay, bugün saat 07.00 sıralarında, Basın Sitesi Beyaz Melekler Parkı'nda meydana geldi. Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen Aycan Aksoy ile 15 yaşındaki arkadaşı Y.E., parkta oturduğu sırada, iddiaya göre, kimliği belirsiz iki kişi ile aralarında tartışma çıktı. Y.E. bu kişilerden korkup kaçarken, iki kişi Aycan Aksoy'u yüzünden ve göğsünden bıçakla yaralayıp kaçtı.
Olay yerine yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmek isteyen Aycan Aksoy, 20 metre kala yere yığıldı. Sabah işe gidenler, Aksoy'un sokak ortasında cesedini gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Aksoy'un kan kaybından öldüğü belirledi.
Olay sırasında korkup Aycan Aksoy'u bırakıp kaçtığı öne süren Y.E., yakalandı. Ellerinde kan izi bulunan ve düştüğünü söyleyen Y.E. ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Y.E. ifadesinde, 2 kişinin saldırısına uğradıklarını ve korkup kaçtığını, arkadaşının arkada kaldığını söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.