BALIKESİR’de kent merkezine gitmek üzere yola çıkan işitme engelli 57 yaşındaki Zeki Gül, kendisi gibi işitme engelli 55 yaşındaki Musa T.'nin bıçaklı saldırısında bacağından yaralandı. Yaralı halde yaklaşık 100 metre sürünerek Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü önüne gelip güvenlik görevlisinden yardım isteyen Zeki Gül, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Hacıilbey Mahallesi Ergin Sokak yakınlarında geçen pazartesi günü saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Kent merkezine gitmek üzere evinden çıkan Zeki Gül, yolda Musa T. ile karşılaştı. Musa T., eşini rahatsız etmekle suçladığı Zeki Gül'ü, çıkan kavgada sol bacağından bıçakla yaralayıp kaçtı. Kanlar içinde kalan Gül, çevreden kimse yardıma gelmeyince sürünerek yakındaki Sosyal Güvenlik Kurumu önüne kadar geldi ve güvenlik görevlisinden yardım istedi. Güvenlik görevlisi ve daha sonra gelenlerin yarasına tampon yaptıkları Zeki Gül, çağrılan ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Tedaviye alınan sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Zeki Gül’ün ifadesi üzerine şüpheli Musa T. kısa sürede yakalandı. İşaret diliyle ifade veren Musa T., önceden tanıdığı Gül’ün eşini rahatsız ettiğini, tartışmanın bu nedenle çıktığını ve öfkesine hakim olamayıp bıçakladığını söyledi. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Musa T., çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.