Erol POLAT / DARICA(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde bir süre önce boşaNdığı eski eşini geri götürmek isteyen 24 yaşındaki Kerim Yıldırım, bıçak çektiği kayınpederi tarafından yine bıçakla öldürüldü. 
Sakarya’nın Akyazı İlçesi'nde oturan Kerim Yıldırım, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandı. Eşi de 3 çocuğunu yanına alıp Darıca'da otUran babası 46 yaşındaki Şenol Ayna'nın evine yerleşti. 
Dün Sakarya'dan Darıca İlçesi'ne gelen Kerim Yıldırım, eski kayınpederi Şenol Ayna'ya ait mermer atElyesine gelerek eşiyle barışmak ve onu geri götürmek istediğini söyledi. Daha önceden eşine şiddet uyguladığı belirtilen eski damadının bu talebini reddeden Şenol Ayna ile Kerim yıldırım arasında tartışma çıktı. "Eşimi ve çocuklarımı almadan buradan ayrılmam" diyen Kerim Yıldırım, iddiaya göre bir anda üzerinde taşıdığı bıçağı çekerken, Şenol Ayna da işyerinde eline geçirdiği bıçakla karşılık verdi. Bıçaklı kavgada eski damat karnından ve göğsünden, kayınpener ise sırtından yaralandı.
İki yaralı çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulanslarla Darıca'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen Kerim Yıldırım yaşamını yitirdi. Şenol Ayna’nın tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.