ORDU'da trafikte tartıştığı polis memurunun kendisine biber gazı sıktığını iddia eden 27 yaşındaki Selim Şen, olayın yansıdığı güvenlik kamerası görüntülerini delil göstererek, savcılığa başvurarak 3 polisten şikayetçi oldu. Şen, hakkında Çamaş Polis Merkez Amirliği tarafından ise 'görevli memura görevini yaptırmamak için direnme' suçundan soruşturma başlatıldı.
Olay Ordu'nun Çamaş İlçesi Taşoluk Mahallesi'nde üç gün önce meydana geldi. İddiaya göre Selim Şen, akşam halı saha maçından sonra kullandığı 52 KE 131 plakalı kamyonetiyle annesi Hasime ve kardeşi Bilal Şen'le birlikte evine dönerken, sokakta karşı yönden gelen tepe lambaları yanık, polis aracıyla karşılaştı. İddiaya göre evinin bulunduğu caddeye dönmeden kamyonetini bekletip, polis aracına yol veren Şen, daha sonra polis tarafından 15 metre ileride durduruldu. 3 polis memuru araçtan inerek Selim Şen ile yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Polisler kendilerine yol vermediği gerekçesiyle tartıştıkları Şen'e biber gazı sıktı. Çevredeki vatandaşlarda tartışmayı görüp olayı yatıştırmaya çalıştı.
Vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı polis memurları daha sonra araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Sürücü Selim Şen hakkında Çamaş Polis Merkez Amirliği tarafından 'görevli memura görevini yaptırmamak için direnme' suçundan işlem yapılarak soruşturma başlatıldı. Olay ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kamyonet sürücüsü Selim Şen, olayın ardından gözündeki şiddetli yanma nedeniyle gece hastaneye giderek kontrolden geçtikten sonra, karakola gidip, kendisiyle tartışan polis memurlarının hakkında tutanak tutturduğunu söyledi. Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendisine biber gazı sıkan 3 polis hakkında şikayet dilekçesi veren ve delil olarak olay anlarını kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini sunan Selim Şen, "Polis memurları suçluymuşum gibi bana gaz sıktılar. Kötü muamelede bulundular. Hastaneden 2 günlük iş göremez raporu aldım. Polislerden davacı ve şikayetçiyim" dedi. Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.