BEYKOZ'da bir villaya gelen 4 kişi ile ev sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kişi yaralanırken, polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, gece saat 01.30'da Çavuşbaşı Baklacı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki 63 numaralı villada meydana geldi. İddiaya göre, villaya gelen 4 kişi ile ev sahibi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, villa sahibi ile 4 kişi arasında silahlı kavga çıktı. Olayda, Kadir Özbay ve Mehmet Kendir silahla vurularak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.  Kadir Özbay olay yerine ilk ulaşan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı ise dakikalarca ikinci ambulansın gelmesini bekledi.

Polis, bu sırada yaralı Mehmet Kendir'i battaniyeye sararak villanın dışına çıkarttı. Kendir, olay yerine ulaşan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. HK-