BEYKOZ Anadolu Lisesi'nde iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışan gruplardan biri yakınlarından yardım istedi. Okul çıkışında öğrencinin çağırdığı kişilerin bıçak ve sopalarla saldırdığı 5 öğrenci bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan öğrenciler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen bazı kişileri gözaltını aldı.

Çavuşbaşı'nda bulunan Beykoz Anadolu Lisesi'nde iddialara göre öğrenciler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışan öğrenci gruplarından bir öğrenci bunun üzerine yakınlarını arayarak yardım istedi. Öğrencinin çağırdığı kişiler ellerinde sopalar ve bıçakla okul önüne gelerek çıkış saatini bekledi. Sopalı ve bıçaklı kişiler, okul çıkışında, yakında bulunan Değirmen Sokak'ta karşı gruptaki öğrencilere saldırdı. Saldırıda 4 öğrenci bıçakla 1 öğrenci de sopayla yaralandı. Yaralanan öğrenciler saldırgan gruptan kaçmak için yakındaki bir eve sığındı.

Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçakla yaralanan öğrenciler, M.A, Ş.A, M.E. ve G.B. olay yerine gelen ambulansa konularak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Arkadaşlarının yaralandığını duyan öğrenciler de hastaneye akın etti. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada kavgaya karıştığı belirlenen bazı kişileri gözaltına alındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.
GAZETECİLER HASTANEYE ALINMADI

Öte yandan konuyla ilgili bilgi almak için hastaneye gelen basın mensupları ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Üzerinde kamera ve fotoğraf makinesi bulunmadığı halde hastaneye girmeye çalışan basın mensupları güvenlik görevlileri tarafından engellendi. Hastanenin acil servis girişini kapatan güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı.