ŞANLIURFA'da, beton mikserinin çarpmasıyla devrilen motosikletten yola savrulan kasksız sürücü 24 yaşındaki Sinan Takıcı ile 16 yaşındaki Yusuf Şakacı öldü.
Kaza, öğleden sonra Devteşti Mahallesi'nde meydana geldi. Kent merkezine doğru ilerleyen Yakup P. yönetimindeki 63 YH 756 plakalı beton mikseri, Açıksu Caddesi üzerinde Sinan Takıcı yönetimindeki 63 E 1899 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, kaskları bulunmayan sürücü Sinan Takıcı ile arkasında oturan Yusuf Şakacı yola savruldu. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri 2 yaralıyı, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı sürücü Sinan Takıcı, acil serviste doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Takıcı'nın cesedi otopsi için morga konuldu.
AMBULANS KAZA YAPTI
Kazada ağır yaralanan Yusuf Şakacı ise sürücüsü öğrenilemeyen 63 PP 207 plakalı ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldüğü sırada otomobille çarpıştı. Hastaneye yakın bir mesafede gerçekleşen kaza sonrası, yaralı genç getirilen sedye ile acil servise götürüldü. Ancak, ağır yaralı Şakacı da arkadaşı gibi acil serviste yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.
Güvenlik güçleri, beton mikseri sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.