Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), () - SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde bir berber dükkanında tıraş olan Cem Demir, önceki berberi Sinan U. tarafından tabanca ile her iki bacağındanr 6 kurşunla vuruldu. Şüpheli Sinan U. kaçarken, Cem Demir ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Dün akşam iftar öncesi Yeni Cami civarında bir berber dükkanına gelen Cem Demir, koltuğa oturup tıraş olmaya başladı. Cem Demir'in kavga ettikleri için araları açık olan önceki berberi Sinan U., iddiaya göre Cem Demir'i görünce dükkana girip tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Sinan U. yanında bulunan tabancayı çekerek Cem Demir’in bacaklarına kurşun yağdırdı. Cem Demir sol bacağından 5, sağ bacağından 1 kurşunla yaralanırken Sinan U. kaçtı.
Cem Demir, 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 
Cam Demir’in daha önce karıştığı bazı suçlardan poliste kaydının bulunduğu belirlenirken, polis Sinan U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.
FOTOĞRAFLI