İZMİR’in Konak İlçesi’nde, işten çıktıktan sonra bir yakınını ziyaret edip evine dönmek üzere motosikletiyle giden 31 yaşındaki Murat Yılmazer, karşıdan gelen belediye otobüsnün altına girdi. İki çocuk babası Yılmazer, olay yerinde öldü.
Kaza, Konak İlçesi’nde Buca Köprüsü altında bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idari biriminde çalışan ve 1.5 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Murat Yılmazer, sabah işten çıktıktan sonra bir yakınını ziyarete gitti. Ziyaretin ardından Yılmazer, evine gitmek için 35 VN 860 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Buca’dan Konak yönüne giden Yılmazer, köprü altına geldiğinde, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan motosiklet karşıdan gelen 31 yaşındakmi Hasan Kalay yönetimindeki 35 PE 226 plakalı belediye otobüsüyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Yılmazer, yola savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet ise alev aldı. Kazayı görenler, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri motosikletteki yangını söndürdü. Polis, bir başka kazanın yaşanmaması için önlem alırken, sağlık görevlileri kask takmadığı belirtilen Yılmazer’in olay yerinde can verdiğini belirledi.
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kazayı öğrenip olay yerine gelen Yılmazer’in yakınları, cesetle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Talihsiz adamın babası Mehmet Yılmazer, "Eşinden 1.5 yıl önce boşandı. İki çocuğu bizim yanımızda kalıyordu. O çocuklar şimdi ne yapacak" diyerek gözyaşı döktü. Otobüs şoförü Kalay, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.