ADAPAZARI'ndaki Yenikent duble yolunda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu belediye otobüsü, traktör ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında Adapazarı-Yenikent arasındaki duble yolda meydana geldi. Adapazarı-Camili hattında çalışan Hikmet Efe yönetimindeki Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 54 ZT 756 plakalı otobüs, kavşakta manevra yapan Hidayet Güçlü yönetimindeki 54 YY 137 plakalı traktöre, ardından Gamze Gezer yönetimindeki 34 TH 1956 plakalı otomobile çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Kazada otobüs şöförü Hikmet Efe ile otomobil sürücüsü Gamze Gezer araçlarında sıkıştı. Yaralılar, sevk edilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin  yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla çıkarıldı.
Kazada belediye otobüsünde bulunan yolculardan Yahya Güncel ve Mustafa Mertoğlu, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yenikent Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada belediye otobüsünün çarptığı traktörün motoru yaklaşık 50 metre yola savrulurken kazadan hemen sonra yaşananlar ise bir amatör kamera tarafından görüntülendi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.