BARTIN'da belediye işçisi 24 yaşındaki Salim Sürücü, evinden işine giderken kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Demir çubuklarla öldüresiye dövülen Sürücü'nün duran kalbi kalp masajıyla çalıştırıldı.
Olay, bu sabah saat 07.30 sıralarında, Demirciler Mahallesi Aydınlık Caddesi'nde meydana geldi. Bartın Belediyesi'nin su arıza servisinde çalışan Salim Sürücü işe gitmek için evinden çıkarak yürümeye başladı. Yaklaşık 100 metre sonra kimliği belirsiz kişiler Sürücü'ye saldırdı. Demir çubuklarla vuran kişiler, Sürücü'yü öldüresiye dövdükten sonra kaçtı.
Ağır yaralanan Salim Sürücü, çevredekiler tarafından çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü'nün duran kalbi burada yapılan masajla çalıştırıldı. Bacakları ve vücudunda kırıklar olan, akciğer ve beyin kanaması geçiren Salim Sürücü, öğle saatlerinde Bolu'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.
Salim Sürücü'nün hastaneden sevki sırasında 23 yaşındaki eşi Özlem Sürücü ambulansın yanına yaklaşarak, "Bir kere yüzünü göreyim" diyerek ağladı. Babası Mustafa Tekinok'a sarılan Özlem Sürücü, "Baba ne olur kurtulsun. Ne olur onu kurtarın canım benim" dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.