YAYLADA kaçak ev yaptığı iddiasıyla yargılanan Trabzon'un Köprübaşı İlçesi Beşköy Beldesi Belediye Başkanı Yahya Narmanlı ile kendisini şikâyet ettiğini ileri sürdüğü Büyükdoğanlı Köyü Muhtarı Ahmet Çakal arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında tartaklandığını ileri süren Muhtar Çakal'ın şikayeti üzerine polise ifade veren Başkan Narmanlı ise suçlamaları kabul etmedi.
Olay önceki gün saat 11.00'de Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. AK Partili Beşköy Beldesi Belediye Başkanı Yahya Narmanlı hakkında kaçak ev yaptığı iddiasıyla bir süre önce yapılan şikâyet üzerine, Sürmene Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Başkan Narmanlı, duruşmadan çıktıktan sonra yakınlarıyla birlikte ilçede bir çay ocağında otururken, kendileri hakkında şikâyette bulunduğunu düşündükleri Beşköy Beldesi Büyükdoğanlı Köyü Muhtarı Ahmet Çakal ile karşılaştılar. Bu sırada taraflar arasında tartışma çıktı. Olayın ardından hakarete uğradığını ve tartaklandığını ileri süren Muhtar Ahmet Çakal, Sürmene'de polis merkezine giderek şikâyetçi oldu, Başkan Narmanlı’nın başına tabure ile vurduğunu ileri sürdü. 
Poliste ifadesine başvurulan Belediye Başkanı Yahya Narman’lı ise suçlamaları kabul etmedi, fırlattığı taburenin muhtara isabet etmediğini ve kendisinin de hakarete maruz kaldığını dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.