ANKARA'daki Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim bürosuna silahlı saldırıda bulunuldu

Kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı, gece saatlerinde Keçiören Etlik Mahallesi Halil Sezai Erkut Caddesi'ndeki Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim bürosunda meydana geldi. Kimliği bilinmeyen kişi ya da kişiler, seçim bürosuna 2-3 el ateş ettikten sonra kaçtı. Kimsenin görmediği saldırı, sabah saatlerinde büro görevlilerinin gelmesiyle fark edildi. Olayda kimse yaralanmazken, seçim bürosunda maddi hasar meydana geldi.

Görevlilerin polisi araması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Olay yerinde boş kovan bulunmaması dikkat çekti.

TURGUT ALTINOK'TAN AÇIKLAMA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören Belediye Başkan Adayı Sayın Turgut Altınok şunları kaydetti: "Daha önce de olduğu gibi seçim dönemlerinde karşılaşılan olayları görmeye başladık. Ne hikmetse her seçim döneminde böyle şeylerle karşılaşır olduk. Keçiörenliler, bunu yapanlara gereken cevabı sandıkta verecektir.  Keçiören, Başkent Ankara'da huzurun en derin yaşandığı yerdir. Böyle çirkin hadiseleri asla tasvip etmiyoruz. Yapılanları önce yüce Allah'a sonra da halkımıza havale ediyorum. Bu hadiseye gereken cevabı yine Keçiörenliler verecektir. Konuya ilişkin olarak kimseyi suçlamıyoruz. Biz, Keçiörene hizmet için yola çıktık. Bu yolda bu tarz çirkinlikler, bizi asla yolumuzdan alıkoyamayacak, engelleyemeyecektir. Engellemenin ötesinde ancak hırslandırır, perçinler. Keçiören'e hizmet aşkımızın önüne hiçbir olay geçemez.Söz konusu olay üzerine polis ekipleri inceleme başlattı."