SAMSUN'da şehirlerarası yolculuk yapmak için bir otobüs firmasında bekleyen üç kişinin bavullarını çaldığı iddia edilen 36 yaşındaki Yücel B. polis tarafından yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen şüphelinin evinde arama yapan polis iki bavulu bulunca ifade değiştiren şüpheli, olay tarihlerinde kendisinin de yolculuk yaptığını ve valizleri yanlışlıkla aldığını söyledi. 
Olay İlkadım İlçesi Kale mahallesi Cumhuriyet meydanında bulunan bir otobüs firmasına ait yazıhanede meydana geldi. İddiaya göre otobüs firmasının yazıhanesine yolcu gibi gelen hırsızlıktan sabıkalı Yücel B., şehirlerarası yolculuk yapacak olan ve otogara gitmek için servis bekleyen Mehmet Çetin, Emrah Köroğlu ve İsmail İlhan Varol'un dalgınlığından yararlanarak bavullarını çaldı. Bavullarının çalındığını anlayan üç kişi polise giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis şüpheliyi tespit ettikten sonra yakalamak için çalışma başlattı. 6 aydır şüpheliyi arayan polis dün Yücel B.'yi Fevziçakmak Mahallesi'nde yolda yürürken gördü. Yücel B. kendisini takip eden polisleri fark edince kaçmaya başladı. Ancak sağ bacağını burkunca fazla uzaklaşamadan yakalanıp tedavisi yaptırıldıktan sonra gözaltına alındı. Şüpheli hakkında yapılan soruşturma sırasında, bir inşaattan da hilti, matkap ve elektrik kablosu çaldığı ortaya çıktı.
'YANLIŞLIKLA ALMIŞIM' DEDİ
Polise ifade veren Yücel B. suçlamaları kabul etmedi. Daha sonra cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle evinde yapılan aramada müştekilere ait 2  bavul, çok sayıda giyim eşyası, traş makinesi, şarj cihazı ve inşaattan çalınan hilti ile matkap ele geçirildi. Evde yapılan arama sonrası Yücel B. yine suçlamaları kabul etmeyip, "Ben sözkonusu tarihte yolculuk yapmak için yazıhaneye geldim. Ama yanlışlıkla kendi bavulum yerine bu bavulları almışım" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve ele geçen çalıntı 2 bavulla malzemelerin sahiplerine teslim edildiği bildirildi.