BATMAN'da Bölge Devlet Hastanesi Acil Servis önüne araçlarını park etmek isteyen kişilerle, güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı, polislerin de önlemeye çalıştığı kavgada, 3'ü polis 8 kişi yaralandı. Polis, olaya karıştığı gerekçesiyle 11 kişiyi gözaltına aldı.
Olay, Batman Bölge Devlet Hastanesi Acil Servis önünde meydana geldi. Acil Servis önüne araçlarını park etmek isteyen gruptakileri, hastanenin güvenlik görevlileri uyardı. Acil Servis önüne araç park etmenin yasak olduğunu söyleyen güvenlik görevlileriyle gruptakiler arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü. Park etmek isteyenlerin yakınlarının da olay yerine gelmesi üzerine güvenlik görevlileri ile aralarında bıçak ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı.
Olay yerine sevk edilen polis ekipleri arbedeyi önlemeye çalıştı. Daha sonra özel harekat polislerinin de gönderildiği hastanede önündeki kavgada 3'ü polis, 4'ü güvenlik görevlisi 8 kişi yaralandı. Polis ekipleri kavgaya karışan ve bıçak ile sopa kullanan 11 kişiyi gözaltına aldı.
Kavgada yaralanan Mehmet Dek, Hayrettin Başaran, Halil İbrahim Geyik, Sinan Altuntaş, Hüseyin Kaplan, Davut Kaya ile durumu ciddiyetini koruyan güvenlik görevlisi Caner Yurdem ile kimliği belirlenemeyen 1 kişi, hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

AA(GG/SS) (FOTOĞRAFLI)