İZMİT(Kocaeli), ()- KOCAELİ'ne bağlı Başiskele İlçesi'nin Kullar semtinde evli ve 1 çocuk babası bir kişinin bir evin penceresinden bakarak masturbasyon yaptığının kamera kayıtları ile belirlenmesi üzerine ortalık karıştı. Daha önce belde olan Kullar semtinde oturanlar "Köyümüzde namussuz istemiyoruz" diye pankart bu kişi ve ailesinin buradan gönderilmesini istedi.    
Yaklaşık 5 yıl önce belde statüsünden çıkarılarak Başiskele İlçesi'ne bağlı mahalle statüsüne çevrilen Kullar'da oturan genç bir kadın, yakınlarına zaman zaman evinin bahçesinden sesler geldiğini ve korktuğunu bildirdi. Evin sahibi binanın çevresine görünmeyecek biçimde kamera yerleştirdi. Birkaç gün sonra kamera incelendiğinde, aynı semtte oturan evli ve bir çocuk babası B.A.'nın penrecelerden bakarak masturbasyon yaptığı anlaşıldı. Polise yapılan ihbarın ardından bu kişi yakalanarak gözaltına alınırken kamera kayıtları Cumhuriyet Savcılığı'na teslim edildi. Verdiği ifadesinde uyuşturucu aldığını ve hiçbirşey hatırlamadığını öne süren B.A., sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 
Ancak bu olayın duyulması ve B.A.'nın da serbest bırakıldığının öğrenilmesi  üzerine toplanan Kullar semti sakinleri kardeşleri de olan bu kişi ile ailesini burada istemediklerini belirterek imza topladı. Dilekçeyi Başiskele Kaymakamlığı'na teslim eden mahelle sakinleri ailenin buradan gitmemesi halinde üzücü olaylar çıkabileceğini savundu.

 MB(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)