BARTIN’da, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, emniyet kemeri sayesinde kurtuldu.
Kaza, bugün saat 09.00’da Bartın- Kuracaşile karayolu Uğurlar Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Amasra İlçesi'nde özel bir maden ocağında mühendis 30 yaşındaki Aytaç Sevinç yönetimindeki 52 AE 332 plakalı otomobil, Uğurlar Köyü'nden ana yola çıkmak isteyen 45 yaşındaki Sezai Masalcı yönetimindeki 74 AY 501 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, iki araç da çarpışmanın etkisiyle 100 metre sürüklenerek ancak durabildi. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Sezai Masalcı ile oğlu 11 yaşındaki Ramazan Masalcı, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan baba ve oğlu ile kazayı yara almadan atlatan mühendis Sevinç’in emniyet kemerleri takılı olduğu için hayatta kaldıkları belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.
Yaklaşık 1 saat kapalı olan Bartın-Kurucaşile yolu, araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

AA(DS/İD) (FOTOĞRAFLI)