İZMİT(Kocaeli), ()- RAMAZAN Bayramı'nı Kocaeli'nin Körfez İlçesi'ndeki yakınlarının yanında geçirmek için İzmir'den yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobil, gidecekleri yere 20 kilometre uzaklıkta kaza yaptı. Sürücünün yorgun ve uykusuz araç kullanmasından kaynaklandığı sanılan kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. 
Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde meydana geldi. Bayram tatillerini Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bulunan yakınlarının yanında geçirmek için gece yarısı yola çıkan 6 kişilik Bilgin ailesi, Musa Bilgin yönetimindeki 35 N 2555 plakalı otomobille Kocaeli'ne kadar geldi. E-130 karayolunun Başiskele İlçesi geçisinde, gidecekleri yere yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta aşırı hız ve sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Bu arada kazada araç da ikiye bölündü. 
Sürücü Musa Bilgin şoför mahallinde sıkışarak hayatını kaybederken, araçta bulunan ve yola savrulan 2'si çocuk 5 kişi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın, sürücünün yorgun ve uykusuz olmasından kaynaklanmış olabileceği belirtildi. 

FOTOĞRAFLI