BURSA’da, 50 yaşındaki Baki Turgut, barışma teklifini kabul etmeyen eski sevgilisi aynı yaştaki Nurcan Karahan’ı bacağından vurdu. Turgut, ardından tabancayı başına ateşleyip ölmek istedi. Hastaneye kaldırılan 2 yaralıdan Turgut’un durumunun ağır olduğu bildirildi.
Olay, dün saat 23.30’da merkez Osmangazi İlçesi Hocahasan Mahallesi Taşım Sokak’ta meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Nurcan Karahan, vardiya dönüşü evinin önünde kendisini bekleyen eski sevgilisi Baki Turgut ile karşılaştı. Karahan, yeniden birlikte olmak isteyen Turgut’un barışma teklifini yine kabul etmedi. Sinirlenen Turgut, "Seni kimseye yar etmeyeceğim ya benim olursun ya da seni öldürürüm" dedikten sonra belinden çıkardığı tabancayı Nurcan Karahan'a doğru iki el ateşledi. Karahan bacağına isabet eden bir kurşunla yaralanırken, Turgut ardından tabancayı başına dayayıp tetiği çekti.  Kanlar içerisinde yere yığılan Turgut, olay yerine gelen 112 görevlilerince Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nurcan Karahan ise gelen başka bir ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede olayda kullanılan tabanca ve 3 boş kovan bulundu.
Hastaneye kaldırılan Baki Turgut’un hayati tehlikesinin devam ettiği, Nurcan Karahan’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

US(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)