ADANA'da bir barda eğlenen 30 yaşındaki Serdar Adıyaman, tabanca ile başından vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi, çıkan arbede sırasında kaçtı.
Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; Polisevi yanında bulunan bir bara müşteri gibi giren gelen kimliği belirsiz kişi, belindeki silahı çıkartıp arkadaşları ile eğlenen Serdar Adıyaman'a ateş açtı. Silah seslerini duyan bardaki müşteriler panik halinde dışarı kaçarken kargaşa sırasında saldırgan da kaçtı.
Patlayan silahlar ve çıkan arbede olay yerinin yan tarafında bulunan polisevinden de duyuldu. Saldırının polisevine yapıldığını sanılması üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa süre sonra da barda kavga olduğu ortaya çıktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Serdar Adıyaman, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Olayın ardından polis ekibi barın bulunduğu sokak girişinde nöbet tutmaya başladı.
Serdar Adıyaman'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.