ADANA'daki Seyhan Baraj Gölü'nde teknelerinin alabora olması sonucu kaybolan 33 yaşındaki Turgut Bülbül'ü arama çalışmalarına devam edildi. Bülbül'ün yakınları da tekneyle arama çalışmasına destek verdi.
Menderes Adası'ndan geçen 11 Aralık'ta süs balığı üretim çiftliğine ulaşmak için açılanların bulunduğu teknenin alabora olması sonucu suya düşen Suriye vatandaşı 30 yaşındaki Rabi Akko, 51 yaşındaki Hacı Osman Gönen ile 44 yaşındaki Ahmet Kocabey olay günü kurtarıldı. Turgut Bülbül ile Kenan Atakay ise suda kayboldu. 14 Aralık'ta yapılan aramalarda Kenan Atakay'ın (27) cesedi bulundu. Ancak Turgut Bülbül'e henüz ulaşılamadı.
Adana, Mersin ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar devam ederken Bülbül'ün yakınları da tekneyle çalışmalara destek verdi. Turgut Bülbül'ün yakınları, teknelerle açıldıkları baraj gölünde suya ucunda onlarca kanca olan halat sarkıttılar. Ayrıca kıyıda da tırmıkla arama yapıldı. Gün boyu süren çalışmalara rağmen Turgut Bülbül bulunamadı.