ADANA'da Seyhan Baraj Gölü'ndeki balık çiftliğine gitmek için bindikleri teknenin alabora olması sonucu kaybolan 33 yaşındaki Turgut Bülbül'ü arama çalışmalarını izleyen annesi Nesibe Bülbül, "Oğlumu rüyamda gördüm 'Beni kurtarın' diyordu. Ne olur artık oğlumu bulun" diye dua etti.
AFAD ile Adana, Mersin ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün dalgıç polisleri tarafından Seyhan Baraj Gölü'nde Turgut Bülbül'ün bulunması için çalışmalar sürdürülüyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Mersin Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan 11 kişilik dalgıç ekibi bölgeye gelerek çalışmalara destek verdi. Bu ekiple birlikte arama çalışmalarına katılan dalgıç sayısı 31'e çıktı.
Dalgıçlar Turgut Bülbül'ü ararken, anne Nesibe Bülbül ise oğlunun kazağına sarılarak çalışmaları izledi. Gözünü arama-kurtarma botlarından bir an olsun ayırmayan anne Nesibe Bülbül, ellerini açıp sürekli dua etti. Oğlunu rüyasında gördüğünü söyleyen anne, "Turgut'um benden yardım istiyor. Yavrum, 'beni kurtarın' diyor. Kuzumu bulun artık" diyerek gözyaşı döktü.
3 KİŞİ KURTARILDI 1 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU
Menderes Adası'ndan 11 Aralık'ta süs balığı üretim çiftliğine ulaşmak için açılan 5 kişi, şiddeti fırtına nedeniyle teknenin alabora olması sonucu suya düştü. Suriye uyruklu 30 yaşındaki Rabi Akko, 51 yaşındaki Hacı Osman Gönen ile 44 yaşındaki Ahmet Kocabey olay sırasında kurtarıldı. Turgut Bülbül ile Kenan Atakay ise, suda kayboldu. 14 Aralık'ta yapılan aramalar sırasında Kenan Atakay'ın cesedi bulundu.