DENİZLİ’nin Pamukkale Beldesi’nde bar işletmecisi 33 yaşındaki Mahmut Çetinkaya, bir otelci ile aralarında borç-alacak yüzünden çıkan kavgada, tabancayla öldürüldü. Jandarma, olayla ilgili 11 kişiyi gözaltına aldı.
Olay, Pamukkale Beldesi’nde Bluestar Bar önünde bugün saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Medusa Bar'ın işletmecisi Mahmut Çetinkaya ile Yıldız Otel'in işletmecisi 34 yaşındaki M.Y. arasında borç-alacak yüzünden tartışma çıktı. Otelde yaşanan tartışma sırasında M.Y., Çetinkaya ve yanındakiler tarafından dövüldü. Ardından otelden çıkıp, bara doğru giden Mahmut Çetinkaya ile yanındakilere tabancayla art arda ateş açıldı. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Mahmut Çetinkaya olay yerinde yaşamını yitirdi.
İhbar üzerine bara gelen jandarmalar olay yerinde inceleme yaptı. Mahmut Çetinkaya’nın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Jandarma iki taraftan da kavgaya karışan 11 kişiyi gözaltına aldı. Çetinkaya’nın ölümüne neden olan tabancayı kimin ateşlediği araştırılıyor.