ADANA'da hırsızlık şüphelisi, banyo kapısında burun buruna geldiği ev sahibi 67 yaşındaki Mustafa Göksel'in yüzüne yumruk atıp kaçtı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin İsmetpaşa Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Tatlı imalatçısı Mustafa Göksel, sabaha kadar imalathanede çalışıp, saat 08.00 sıralarında evine geldi. Eşi ve çocuklarını uyandırmak istemeyen Göksel, içeriye girdiğinde banyodan sesler geldiğini fark edip eşinin olabileceğini düşünerek yatak odasına gitti. Eşi Fatma Göksel'in uyuduğunu gören Mustafa Göksel, kontrol için gittiği banyo kapısında hırsızlık şüphelisiyle burun buruna geldi. Göksel'in yüzüne yumruk atan şüpheli, evden çıkıp kaçtı. Göksel de çıplak ayakla 2 sokak kovaladığı şüpheliyi yakalayamayınca evine döndü. Eşinin çantasından 150 lira çalındığını fark eden Mustafa Göksel, olayı polise bildirdi.
Ekipler, verilen eşkal üzerine kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
'HIRSIZLA BURUN BURUNA GELDİM'
Yaşadıklarını gülerek anlatan Mustafa Göksel, "Tatlı imalatı yapıyorum. Gece çalıştım, sabah eve geldim. Yatak odasına giderken banyoda tıkırtı duydum. Hanım içeride sandım. Ancak eşimin uyuduğunu görünce kontrol etmek için banyoya gittim. Bir anda siyah montlu, beyaz gömlekli biri ile burun buruna geldim. Yumruk atıp beni yere düşürdü. Yerden kalkıncaya kadar dışarı çıktı. Kapının kolunu dışarıdan tutup, açılmasın diye asıldı. Kapıyı ben çekiyorum, o çekiyor. Sonra bıraktı, peşinden çıplak ayakla gittim ama kaçtı" diye konuştu.