Bulut MÜLHİM / İstanbul, () Esenyurt'ta bir banka şubesine gelen silahlı soyguncu yaklaşık 60 bin lira kaçtı. Kaçan soyguncu bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda bulunan banka şubesine saat 11:30 sıralarında gelen soyguncu, silahla çalışanları etkisiz hale getirdi. Sağlık çalışanlarının kullandığı maske ve eldivenlerden takan soyguncu daha sonra vezne bölümüne yöneldi. Kasada bulunan yaklaşık 60 bin lira değerindeki döviz ve bir miktar Türk lirasını alan soyguncu daha sonra koşarak banka şubesinden ayrıldı. Banka personelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Soyguncuyu yakalamak için yapılan çalışmalara polis helikopteri de havadan destek verdi. Olay yeri inceleme ekipleri de banka şubesinde parmak izi çalışması yaparak delil aradı.

KAÇAN SOYGUNCU GÜVENLİK KAMERASINDA
Banka şubesinde soygunu gerçekleştirerek kişinin kaçış anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde soyguncunun koşarak şubeden uzaklaşması ve zaman zaman arkasından gelen birisi olup olmadığını kontrol ettiği görülüyor. Polis ekiplerinin kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
(FOTOĞRAFLI)