ESKİŞEHİR'de kendisine 'Hamam oğlanı' dediğini öne sürdüğü bakkal 79 yaşındaki Mehmet Sakızcı'yı bıçaklayarak öldüren, eşi 77 yaşındaki Sevim Sakızcı'yı da yaralayan 41 yaşındaki Yıldırım Telli, adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet, yaralamadan 18 yıl, gasp suçundan da 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Dede Mahallesi Kalabak Sokak'ta 14 Şubat 2013 tarihinde meydana gelen olayda, Mehmet Sakızcı ile eşi Sevim Sakızcı, kendilerine ait 5 katlı apartmanın zemin katında işlettikleri bakkalın önünde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Mehmet Sakızcı olay yerinde öldü, Sevim Sakızcı yaralandı. Polis, olay yerinden kaçan ve Sevim Sakızcı'ya ait içerisinde 2 bilezik, 1 yüzük ile 700 lira olan çantayı da alıp kaçtığı öne sürülen Yıldırım Telli'yi yakaladı. Hamamlarda kesecilik yapan ve eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk babası Yıldırım Telli yakalandı. Telli, bakkal Mehmet Sakızcı'nın kendisine hakaret ve küfür edip 'Hamam oğlanı' demesi üzerine sinirlendiğini ve olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Telli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmada sanık Yıldırım Telli, "Ben bir cana kıydım ve çok pişmanım. Bana ne derse desin böyle yapmamam gerekiyordu" dedi.
Mahkeme heyeti Yıldırım Telli'yi, Mehmet Sakızcı'yı öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet, eşi Sevim Sakızcı'yı yaralamak suçundan 18 yıl, gasp suçundan da 14 yıl hapis cezasına çarptırdı.