Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 'Bütün bu hainlerin ve Pensilvanya'daki bu mendebur adamın yaptığı teşebbüsler suya düştü' dedi.
Bakan Eroğlu Böyle Seslendi: 'Pensilvanya'daki Mendebur'
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'in ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Samsun'da önümüzdeki dönemlerde çevre, şehir ve kültür ile ilgili önemli çalışmalara imzala atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Biz bugün gördük ki, çevre ile ilgili yatırımlar, çevre ile ilgili vizyon politikaları AK Parti'nin işi" diye konuştu.
Konuşmasına Bakan Eroğlu'na teşekkür ederek başlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bakanımız Eroğlu, Samsun ile ilgili herhangi bir proje olduğu zaman her zaman büyük destekleri olmuştur. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
"SİZE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN GELDİM"
Fethullahçı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'e 'mendebur' benzetmesi yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, "Ben buraya size teşekkür etmek için geldim. Çünkü 1 Kasım seçimlerinde Samsun destan yazdı. Yüzde 63.5 oranında oyla demokrasi tarihinde muhteşem bir destan yazdı. Bu bakımdan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben sizleri alkışlıyorum. 1 Kasım seçimleri çok önemliydi.
"DESTAN YAZDI"
15 Temmuz tarihinde Samsun ilçeleriyle birlikte dimdik ayakta durdu. Demokrasi mitinglerinde destan yazdı. Çok kanlı ve hain bir darbe girişimini milletimizin kahramanlığı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın cesareti sayesinde püskürtüldü. Bunda teşkilatımızın çok büyük rolü var. 15 Temmuz'dan sonra bu hainler dünyada ülkemizin, özellikle hükümetimizin algısını yanlış yönde yönlendirmek maksadıyla gayret ediyorlar.
"PENSİLVANYA'DAKİ BU MENDEBUR ADAMIN YAPTIĞI DARBE TEŞEBBÜSÜ SUYA DÜŞTÜ"
Onların bir hesabı var. Bütün bu hainlerin ve Pensilvanya'daki bu mendebur adamın yaptığı teşebbüsler suya düştü. Ekonomik darbe veya Avrupa veya Amerika'da, Türkiye'ye karşı yanlış yönde algı oluşması inşallah suya düşecektir. Çünkü hükümetimiz ekonomik gelişme konusunda Türkiye'ye zarar verme istediklerini önlemek için çok önemli mesajlar verildi. Bir takım teşvikler ve yatırımların hızlandırılması konusunda büyük gayret var. Cumhurbaşkanımız 2008-2009 yılındaki dünyadaki ekonomik kriz dolayısıyla bu krizin Türkiye'den teğet geçeceğini söylemişti. Şimdi yine kendisi ilan etti. Onların bu ekonomi ile ilgili yapacakları mendebur hadiseler ya da oluşturmaya çalıştıkları krizler teğet bile geçmeyecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Çünkü AK Parti var. Güçlü bir hükümet var. Birlikte inşallah bütün engelleri aşacak gücümüz var" ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanlığı'ndaki toplantıya bakanların yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı  katıldı.