ADANA'da bir evin arka bahçesinde kimliği henüz saptanamayan 55 yaşlarında bir kadına ait ceset bulundu. Polis ekipleri, ceset ile ilgili araştırma yaparken, mahalle sakinleri ise çatılardan ve sokağa taşıdıkları sandalyelere oturarak çalışmaları izledi.
Merkez Seyhan İlçesi Barbaros Mahallesi 17142 Sokak'ta oturanlar, bir evin arka bahçesinde tanımadıkları bir kadının hareketsiz yattığını görünce, 112 Acil Servis'i aradı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, 55 yaşlarındaki kadının öldüğünü belirledi. Kollarında ve boynunda morluklar görülen kadının cinayete kurban gitmiş olabileceğini düşünen sağlık görevlileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, kadını mahallede tanıyan çıkmadı.
Olay Yeri İnceleme ile Cinayet Bürosu ekipleri çalışma yaparken, ceset bulunduğunu duyan mahalle sakinleri de olay yerine akın etti. Bazı vatandaşlar, evlerinin çatısından çalışmaları izledi. Bazı kişiler ise yanlarında getirdikleri sandalyelere oturup, kucaklarında çocukları ile birlikte olayı takip etti.
Sağlık görevlileri ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından ceset otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.