SAMSUN kent merkezi ve Bafra İlçesi'nde iki baharatçı dükkanına polis ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan baskında gümrük kaçağı olduğu saptanan çok sayıda hap ve bitkisel malzeme ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra Savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay, dün İlkadım İlçesi 100'üncü Yıl Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre bir ihbarı değerlendiren polis ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, E.T.'nin baharatçı dükkanına baskın yaptı. Yapılan baskında işyerinde gümrük kaçağı olduğu belirlenen 149 cinsel gücü artırıcı hap, 36 cinsel gücü artırıcı bitkisel hap, 1 kutu cinsel gücü artırıcı damla, 180 zayıflamak için kullanılan biber hapı ve 110 şişe bitkisel karışım ele geçirildi. Polis malzemelere el koyup şüpheliyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan E.T., savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Öte yandan Bafra İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde de 39 yaşındaki E.Ü.'nün baharatçı dükkanında yapılan baskında gümrük kaçağı olduğu belirlenen 945 cinsel gücü artırıcı hap, 1 cinsel güç artırıcı sprey, tüy dökmede kullanılan 7 kutu karınca yumurtası yağı ve 131 cinsel gücü artırıcı jel ele geçirildi. İfadesi alınan şüpheli savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.