Ali AKSOYER/İSTANBUL() BAĞCILAR’da bir yıllık evli Hülya B. (18) evinde tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Olay sırasında evde bulunan Hülya B.'nin eşi İ.B.(26) ile eltisi A.B. (32) polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler Hülya B.’nin tabancayla kendisini vurarak intihar ettiğini öne sürdü. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden koca İ.B.(26) tutuklanarak cezaevine gönderilirken elti A.B. serbest bırakıldı.

Bağcılar’da 22 Haziran tarihinde meydana gelen olayda bir evden gelen silah sesi ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri 18 yaşındaki Hülya B.’nin tabancayla vurularak öldürülmüş olarak buldu. Evde bulunan Hülya B.’nin eşi İ.B. ile eltisi A.B. gözaltına alındı.
Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüpheliler Hülya B.'nin eşi İ.B.'nin (26) daha önceden uyuşturucu madde kullanmak ve yaralama suçlarından polis tarafından gözaltına alındığı tespit edildi. Şüpheli İ.B. polislere eşiyle olay günü şiddetli bir tartışma yaşadıklarını sinir krizi geçiren Hülya B.’nin tabancayla kendisini vurarak intihar ettiğini öne sürdü. Olay sırasında evde bulunan elti A.B.’ninde benzer bir ifade verdiği öğrenildi. Yapılan soruşturmada Hülya B. İle İ.B.’nin uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıkları evden sürekli kavga sesleri geldiği öğrenildi.
Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edilen şüphelilerden İ.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sırasında evde buluan A.B. ise serbest bırakıldı. Yetkililer Hülya B.'nin cesedi üzerinde Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından olayın intihar yada cinayet olduğunun anlaşılacağını söylediler.