Tolga YANIK/KONYA, () - KONYA'da cep telefonu bayiinde çalışan 21 yaşındaki Mustafa Kayacı, aralarında husumet bulunan Muhammet isimli arkadaşı tarafından  dövüldükten sonra, sağ bacağından bıçaklandı. Kanlar içinde kalan Kayacı, yakınındaki bir üniversitenin binasına girek orada bulunanlardan yardım istedi. Kayacı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Olay, bugün saat 08.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Musalla Bağları Mahallesi Ruhi Bağdadi Sokak'ta meydana geldi. Bir telefon bayiinde çalışan Mustafa Kayacı, işyerine giderken, aralarında daha önceden husumet bulunan ve adının Muhammet olduğu belirtilen arkadaşıyla karşılaştı. İki kişi arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasından arkadaşı Muhammet tarafından sağ bacağından yaralanan ve kanlar içinde kalan Kayacı, yakınındaki Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne ait öğrenci işleri daire başkanlığının bulunduğu hizmet binasına girerek, orada bulunanlardan yardım istedi.
Baygınlık geçiren Kayacı, çağrılan ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kayacı'nın hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi. Polis, kaçan şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TY(İA/İD) (FOTOĞRAFLI)