– TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde hurda toplarken tartıştığı Ahmet Demiröz ve oğlu Erdin Demiröz tüfekle ateş ederek yaralayan 28 yaşındaki Hasan Tarçın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, dün Çorlu çevre yolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait katı atık ayrıştırma alanında meydana geldi. 28 yaşındaki Hasan Tarçın, alana dökülen hurdaları topladığı sırada gelen Ahmet Demiröz ve oğlu Erdin Demiröz ile tartıştı. Evine gidip aldığı tüfekle yeniden alana gelen Hasan Tarçın, Ahmet ve oğlu Erdin Demiröz’ü tüfekle ateş ederek yaraladı. Yaralılar çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bacaklarından yaralı olan baba ve oğul tedavi altına alınırken, olaydan sonra jandarma ekiplerine teslim olan Hasan Tarçın, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutukldı. İfadesinde hurda toplama nedeniyle aralarında tartışma çıktığını anlatan Tarçın, “Hurda çöp yüzünden aramızda tartışma çıktı. Daha sonra baba ve oğlu beni dövdüler. Bende buna sinirlenerek eve gittim ve av tüfeğini alıp geldim. Onlara ateş ettim ve teslim oldum” dediği belirtildi. Soruşturma sürüyor.
MY(LK/)(FOTOĞRAFLI)