MUĞLA’nın Milas İlçesi’nde kontrolden çıkıp, yol kenarındaki kayalıklara çarpan traktörde bulunan 52 yaşındaki Velaattin Gökdağ ile oğlu, 25 yaşındaki Yasin Gökdağ yaralandı.
Milas’a bağlı Sarıkaya Köyü’nde yaşayan Velaattin Gökdağ, bugün saat 13.30 sıralarında oğlu Yasin Gökdağ ile mantar toplamak için gittiği Turguttepe Mevkii’nden, evlerine dönmek için yola çıktı. Buradaki bozuk yolda Velaattin Gökdağ, kullandığı 48 KR 194 plakalı traktörün direksiyorn hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan traktör savruldu. Gökdağ, canını kurtarmak için atlarken, yanındaki oğlu ise direksiyonu tutup, romörk takılı olmayan traktörü kontrol altında tutmaya çalıştı. Ancak, başaramadı. Traktör, hızla yol kenarındaki kayalıklara çarptı. Kazada, başını kayalıklara çarpan Yasin Gökdağ ile canını kurtarmak için atlayan baba Velaattin Gökdağ ellerinden yaralandı.
Baba Gökdağ, cep telefonundan Jandarma ve 112 Acil Servisi arayıp, yardım istedi. Sağlık ekipleri, yolun bozuk olması nedeniyle olay yerine yaklaşık 1 kilometre mesafede ambulanstan inip, yürüyerek geldi. Görevliler yaralılara burada ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada olay yerinden geçen köylülerden birinin otomobiline bindirilen yaralılar, ambulansa ulaştırıldı. Ambulansa nakledilerek milas 75’nci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı baba-oğul, tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.