ADANA'da uyuşturucu ticareti yapmak ve adam yaralamak suçlarından 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 47 yaşındaki Fatih Turan, sevgilisi ile gittiği otelde yakalandı. Fatih Turan, 15 gün önce cezaevine giren oğlu 23 yaşındaki Kasım Turan'ın yattığı Kürkçüler Cezaevine gönderildi. 
Merkez Seyhan İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'nde oturan Fatih Turan ile oğlu Kasım Turan hakkında, Hürriyet, Şehitduran ile Yenibey mahallelerinde silahla yaralama, işyeri kurşunlama ve uyuşturucu satma suçlarına karıştığı iddiası ile yakalama kararı çıktı. Silahla yaralama suçundan da kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası ile arandığı anlaşılan baba ile oğlunu yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, özel bir ekip oluşturdu. Zanlıların gidebileceği adresleri, saklanma ihtimali bulunan bölgeleri takibe alan ekipler, 15 gün önce Kasım Turan'ı yakaladı. Değişik suçlardan hakkında 21 ayrı yakalama kararı bulunan Kasım Turan Kürkçüler cezaevine teslim edildi. 
Kasım Turan'ın yakalanmasının ardından baba Fatih Turan'ın peşine düşen ekipler, zanlının hafta sonu Karataş İlçesi'ne gideceğini belirledi. Sevgilisi ile birlikte Karataş'ta bir otele yerleşen Fatih Turan, yapılan baskınla yaralandı. Kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan Fatih Turan Adana'ya getirildi. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan işlemlerin ardından oğlunun kaldığı Kürkçüler Cezaevine gönderildi. 

FK (OA/AAA)(FOTOĞRAFLI)