Ali AKSOYER/İSTANBUL() BAHÇELİEVLER'de düğünde karşılaştığı ve alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiği Fethullah Ergün (55) ve kızı Evin Ergün (34)’ü öldürmekten sorgulanan şüpheli Muhittin T., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden şüphelinin cinayeti, bir anlık öfke ile işlediğini söylediği öğrenildi.

Bahçelievler’de 4 gün önce yaşanan olayda düğün çıkışında Fethullah Ergün ve kızı Evin Ergün bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak öldürüldü. Polis tarafından olayla ilgili yapılan çalışmada saldırıyı gerçekleştiren kişinin Muhittin T.,  olduğu belirlendi.  Muhittin T.'nin Fethullah Ergün ile aralarında eski bir borç yüzünden husumet bulunduğu, düğünde karşılaşan ikilinin bu nedenle tartıştıkları öğrenildi.

Şüpheli Muhittin T., ise olaydan bir süre sonra karakola giderek teslim oldu. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan Muhittin T.'nin, düğün sırasında aralarındaki eski bir borç meselesi yüzünden Fethullah Ergün ile tartıştıklarını anlatarak, "Olayı bir anlık öfke ile gerçekleştirdim" dediği öğrenildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhittin T., tutuklanarak ceazaevine gönderildi.

AA (MK)