ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada Hüseyin C., amcası İbrahim C. ve yengesi Hatice C.'yi av tüfeğiyle vurdu. Kasığından vurulan İbrahim C. yaşamını yitirdi, Hatice C. ise hastanede yaşam savaşı veriyor.
Tosmur Mahallesi'ndeki olay, saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Dim Çayı mevkisindeki serada çalışan 64 yaşındaki İbrahim C. ve eşi 57 yaşındaki Hatice C. ile yeğeni 38 yaşındaki Hüseyin C. arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin C. yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle amcası ve yengesine 8 el ateş etti.
Saldırıda İbrahim C. kasık bölgesinden, Hatice C. ise sol dizinden yaralandı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İbrahim C. yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tedavisi süren Hatice C. ise yaşam savaşı veriyor. Olaydan sonra otomobille kaçan Hüseyin C.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI