BARTIN'da 37 yaşındaki deniz astsubay başçavuş Bülent Aydınöz, iddiaya göre küçüklüğünde şiddet uygulayıp üzerinde baskı kurmakla suçladığı babası 60 yaşındaki Recep Aydınöz'ü diz çöktürdükten sonra beylik tabancasıyla 5 el ateş ederek öldürdü. Annesi ve kardeşlerine mektup yazan astsubay daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.
Olay gece saat 01.00 sıralarında, Bartın'ın Güzelcehisar Köyü Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir Foça'da görev yapan deniz astsubay Bülent Aydınöz, izin alarak memleketi Bartın'a geldi. 3 ay önce eşinden boşandığı öğrenilen astsubay Bülent Aydınöz, Bartın kent merkezinde hasta olan annesiyle ilgilendikten sonra, gece köyde oturan babası Recep Aydınöz'ün yanına gitti.
BABASINA DİZ ÇÖKTÜRDÜ
Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre bir kereste fabrikasında çalıştıktan sonra emekli olan babasıyla tartışan Bülent Aydınöz beylik tabancasını çıkardı. Silah sesinin duyulmaması için müziğin sesini açan Bülent Aydınöz, iddiaya göre küçüklüğünde şiddet gördüğü ve üzerinde baskı kuran babası Recep Aydınöz'e diz çöktürdükten sonra tabancayla 5 el ateş etti. Recep Aydınöz olay yerinde yaşamını yitirirken; annesi ve yakınlarına mektup yazan astsubay Bülent Aydınöz daha sonra başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.
3 katlı evin ikinci katından yükselen müzik sesleri üzerine binada yaşayanlar jandarmaya durumu bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri içeri girdiklerinde Recep ve Bülent Aydınöz'ün cesetleriyle karşılaştı. Evde yapılan incelemenin ardından baba ve oğlunun cesetleri Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
BABA KUMAR YÜZÜNDEN ARSALARI SATTI
Yakınları, astsubay Bülent Aydınöz'ün babasının kumar oynaması nedeniyle tartıştığını iddia ederken, babasının kumarda para kaybetmesi nedeniyle arsalarını sattığını söylediler.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN VEDALAŞMA
Bu arada astsubay Bülent Aydınöz'ün dün gece sosyal paylaşım sitesinde, "Kardeşlerim annem size emanet, bugün çok acı bir gün olacak. Hakkınızı helal edin" yazısını paylaştığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AA(MÇ/AAA)(FOTOĞRAFLI)