ANTALYA'da 13 yaşına kadar yetiştirme yurdunda kaldığını ve kimsenin kendisini sevmediğini söyleyen 18 yaşındaki N.Y., bir apartmanın çatısında intihara kalkıştı. Genç kız 3 saat süren çabanın ardından ikna edildi.
Olay saat 10.00 sıralarında Muratpaşa Gebizli Mahallesi 1111 Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 3'üncü katında oturan N.Y., sabah saatlerinde binanın çatı bölümündeki düz zemine çıktı. Komşuların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
"13 yaşına kadar yetiştirme yurdunda kaldım. Beni seven kimse yok. Benim neler çektiğimi bilmiyorsunuz. Artık tükendim, bu dünyada yaşamak istemiyorum" diye feryat eden N.Y.'yi intihardan vazgeçirmek için polis ekipleri uzun süre çaba sarf etti. Genç kızın bulunduğu nokta itibarıyla herhangi bir müdahaleden kaçınan görevlilerin ikna çabası yaklaşık 3 saat sonra amacına ulaştı. 112 ekibinde görevli bir sağlık çalışanı N.Y.'ye, "Hayatının bundan önceki bölümünü değiştiremezsin, ama bundan sonraki bölümünü değiştirmek senin elinde. Uzat elini birlikte çabalayalım" dedi.
Genç kız sağlık çalışanının konuşmasının ardından bir polis memurunun yardımıyla çatıdan alınarak indirildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından N.Y. ifadesinin alınması için Meydan Polis Amirliği'ne götürüldü.