BURSA'da, yat imalatı yapan firmada kaynak ustası olarak çalışan 32 yaşındaki Ercan Gece, izinli olduğu gün bir arkadaşının işyerinin çatısına kaynak yaparken elektrik akımına kapıldı. Duran kalbi sağlık ekiplerinin çatıda yaptığı masajla çalıştırılan Gece, hastanede yaşamını yitirdi.
Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Yeşilova Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Ercan Gece, yat üretimi yapan bir firmada, kaynak ustası olarak çalışıyordu. Dün izinli olan Gece, merkez Nilüfer İlçesi Küçük Sanayii Bölgesi'nde, bir arkadaşının işyerinin çatısına kaynak yapmaya gitti. İddiaya göre kaynak yaparken ayağa kalkan Gece, trafoya çarpıp elektrik akımına kapıldı. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiyenin yardımı ile çıktıkları çatıda, Ercan Gece'nin duran kalbini masaj yaparak çalıştırdılar. Daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Gece, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Ercan Gece'nin cenazesi, Yeşilova Mahallesi'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

RG(FK/AK) (FOTOĞRAFLI)