AYDIN’ın Söke İlçesi’nde arıcılık yapan 69 yaşındaki İzzettin Doğrul, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip, av tüfeğiyle göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi. Geride bir not bırakmayan Doğrul’un yakınları, intihar etmesi için bir nedenin olmadığını dile getirdi.
Olay, Söke İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Milas çevreyolu yakınındaki evde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Evli ve üç çocuk babası İzzettin Doğrul, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Bolu Sokak numara 29’daki evinden çıkıp yakında bulunan bağ evine gitti. İzzettin Doğrul’un eve dönmemesi üzerine oğlu Ayhan Doğrul, babasına bakmak için bağ evine gitti. Eve giren Ayhan Doğrul, avluda babasını kanlar içinde görünce komşularından yardım istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlileri, av tüfeğiyle göğsüne ateş eden İzzettin Doğrul’un yaşamını yitirdiğini belirledi.
Polisin incelemesinde, intihar notuna rastlanmadı. Daha sonra İzzettin Doğrul’un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İzzettin Doğrul’un yakınları, intihar etmesi için bir neden olmadığını, kendi halinde sakin bir kişiliği olduğunu dile getirdi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

NM(İÖ/CK)