MUĞLA’nın Köyceğiz İlçesi’ne bağlı Zeytinalanı Köyü’nde, aralarında tecavüz ve hırsızlığın da bulunduğu 25 ayrı suçtan arandığı, hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunduğu belirtilen 44 yaşındaki Erkan Satılmış, eşini ziyarete geldiği sırada jandarma tarafından yakalandı.
Köyceğiz’de polis ve jandarma tarafından 3 yıldır çok sayıda suçtan aranan Erkan Satılmış'ın, ilçeye bağlı Zeytinalanı Köyü’ndeki eşini ziyarete geldiği yönünde ihbar alan jandarma harekete geçti. Aralarında tecavüz ve hırsızlığın da bulunduğu 25 ayrı suçtan arandığı belirtilen ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenilen Satılmış'ın gizlendiği eve giden jandarma, içeri girmek istedi. Ancak, iddiaya göre, Erkan Satılmış'ın eşi L.S. ile kardeşi E.S., jandarmayı engelledi. Evin arka penceresinden atlayıp kaçmak isteyen Satılmış, kovalamaca sonucu yakalandı.
Jandarmayı engellemeye çalışan Erkan Satılmış'ın eşi ile kardeşi de gözaltına alındı. Üç kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.