Aralarında KOSGEB İl Müdürlerinin de Olduğu 35 Kişi Gözaltına Alındı
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarındaKOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.
KOSGEB'E OPERASYON
AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet MüdürlüğüMali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında KOSGEB merkezi ile il müdürlüklerine yönelik operasyon düzenledi. Söz konusu yerler ile şüphelilerin evlerinde gözaltı ve arama yapıldığı belirtildi.

İzmir Vali Yardımcısı Gözaltına Alındı35 KİŞİ GÖZALTINDA
Aralarında İstanbul, Erzurum, Sakarya, Düzce'nin de bulunduğu Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirilen operasyonda, hakkında gözaltı kararı bulunan 42 kişiden 35'i gözaltına alınırken, bir kişinin de daha önceden yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler arasında bazı illerin KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu kaydedildi.
ŞÜPHELİLER ANKARA'YA GETİRİLECEK
Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, diğer illerde gözaltına alınan kişilerin de bulundukları yerlerdeki işlemlerinin tamamlanmasının ardındanAnkara'ya gönderileceği belirtildi.