Mustafa İNSAN/ MERSİN, () - MERSİN'de bir petrol şirketinde çalışan 52 yaşındaki Muhittin Koçak'ın bankadan çektiği 102 bin Lira, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce aracın camı kırılarak çalındı.
Olay, İsmet İnönü Bulvarı Mersin Limanı karşısındaki özel bir banka şubesinin önünde meydana geldi. Tarsus İlçesi'ndeki bir petrol istasyonunda çalışan Muhittin Koçak, Mersin'de bir bankadan çalıştığı petrol şirketine ait 102 bin lirayı çekti. Daha sonra 33 BFL 95 plakalı hafif ticari aracına binen Koçak, kargo poşeti içerisine koyduğu parayı da aracın ön koltuğuna bıraktı. İddiaya göre Koçak, araçla biraz ilerleyip Mersin Limanı karşısına geldiğinde kendisine verilen bir emaneti sahibine teslim etmek için aracından indi. Koçak'ın, otomobilden ayrılmasından kısa süre sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişiler aracın camını kırarak ön koltuktaki 102 bin Lirayı alarak kayıplara karıştı. Aracının yanına geldiğinde camın kırık olduğunu, paranın da yerinde olmadığını gören Koçak, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, parayı çalan kişi ya da kişileri tespit etmek için çalışma yaparken, civardaki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.
Olayın şokunu atlatamayan Muhittin Koçak, "Bankadan çekmiştim. Petrol istasyonuna aitti. İçerisinde tam 102 bin lira vardı. Bir emanet vardı, onu vermek için yukarıya çıktığımda camı kırıp almışlar. Gidip gelmem 5 dakika bile sürmedi. Bu paralar emanet paraydı" dedi.

FOTOĞRAFLI