AĞRI'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından hafif ticari aracı kundaklanan Serkan Demirkol polise kızarak, "İbretlik olsun diye aracımı buradan kaldırmayacağım" dedi.
Olay dün saat 02.00 sıralarında 100'üncü Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta park halinde duran 37 yaşındaki 3 çocuk babası Serkan Demirkol’a ait 48 TS 411 plakalı  hafif ticari araç kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Komşularının haber vermesi ile olay yerine gelen Serkan Demirkol, mahallede birçok aracın kundaklanmasına rağmen polisin önlem almadığını öne sürdü. Cadde üzerine bıraktığı aracın saat 02.00’de yakıldığını ifade eden Demirkol şunları söyledi:
"Bu mahallede birçok otomobil kundaklandı ama polisin umurunda değil. Bu soruyu sorduğum bir polis, ‘Biz resmi olarak 100'üncü Yıl Mahallesi'ne giremiyoruz’ dedi. Giremiyorsanız o zaman ne anlamınız var? O zaman mahalleyi halka bırakın kendi güvenliğini kendimiz sağlayalım. Sizin var olmanızın sebebi nedir? Birkaç ay içerisinde yaklaşık 10 araç yakıldı ve hiçbirinin faili bulunamadı. Emniyetin bu noktada çok hassas olması lazım. Kundaklanma korkusu nedeniyle kimse otomobil almasın mı? Önlem alınmazsa yarın evlerimizide bizi de yakarlar. Kim önlemimizi alacak, kime güveneceğiz ? İbretlik olsun diye aracımın üzerini kapatmayacağım, kaldırmayacağım da insanlar gelip görsünler. Devlet yok mu? Artık biz kime güvenelim, evimizde oturmayalım mı?"
Kundaklama olayıyla ilgili olarak emniyet soruşturma başlattı.