Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da, 10 dakika arayla meydana gelen iki kazada 12 kişi yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
İlk kaza, saat 02.00 sıralarında, Muratpaşa İlçesi'nde meydana geldi. İki arkadaşıyla birlikte eğlenceden dönen 30 yaşındaki Caner Zurnacı'nın kullandığı 07 BPA 05 otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle 100'üncü Yıl Bulvarı'nda kontrolden çıktı. Köprülü kavşakta demir parmaklıkları kıran otomobil, Falez Kavşağı'ndan alt geçide uçtu. Kazada, sürücü Caner Zurnacı ile 20 yaşındaki Onur Dikmenoğlu ve 19 yaşındaki Ali Bican yaralandı. Hurdaya dönen otomobil içinden güçlükle çıkartılan yaralılar, olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye götürülerek tedaviye alındı.
İlk kazanın üzerinden 10 dakika geçmeden ikinci kaza meydana geldi. Gazi Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında ise 43 yaşındaki Kadir Ulu'nun kullandığı 07 ED 8568 plakalı kamyonet, aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden refüje çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü Ulu ile birlikte araç içinde ve kasasında bulunan toplam 9 kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine çağrılan ambulans ile Akdeniz Üniversitesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılar, tedaviye alındı.
Her iki kaza sonrasında yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Polis kazalarla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI