ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü'nde şehir içi müdür atamaları gerçekleştirildi.
Rahatsızlığı nedeniyle raporlu bulunan İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a vekalet eden Müdür Yardımcısı Seyit Battal Kırşan'ın yönetimindeki teşkilatta atama listesi, geçen pazartesi günü saat 19.30'da Vali Sabahattin Öztürk'ün imzasıyla çıktı ve il emniyet müdürlüğü personel şubesine ulaştırıldı. Saat 20.00 sıralarında ise listede bulunan isimler tek tek aranarak rapor veya izin alarak atamaları geciktirmemeleri için ilişikleri kesildi.
Asayiş Şubesi'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Dengiz başta olmak üzere, Asayiş Şube Müdürü Nurullah Güler, yardımcıları Muhittin Ergen ve Hüseyin Boz görevlerinden alındı. Nurullah Güler, yeni kurulan ve personel ataması tamamlanmayan İnterpol Şubesi'ne müdür olarak atandı. Yardımcısı Hüseyin Boz Eğitim Şube Müdürlüğü'ne, Muhittin Ergen ise Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Kemer İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız ise Asayiş Şube Müdürü olarak atandı.
Bu atamalardan bir hafta önce ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Şuayip Ünal görevinden alınarak, Deniz Şube Müdürü olarak atanmış, yerine ise Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan getirilmişti. AA(SU/AAA)