Bülent CİVANOĞLU / BURSA, () - BURSA’nın Kestel İlçesi’nde, dün sabaha karşı annesi 61 yaşındaki Şükriye Yılmaz’ı, başını duvara vura vura öldüren 25 yaşındaki Tayfun Yılmaz, polisteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tayfun Yılmaz’ın daha önce annesiyle iki kez gayrimenkulleri satmak istemesi yüzünden kavga ederek karakolluk olduğu belirtildi.
Kestel Vani Mehmet Mahallesi Nur Sokak dün sabaha karşı meydana gelen olayda, iddiaya göre Tayfun Yılmaz, üç arkadaşıyla birlikte kendisinin zaman zaman kullandığı evin çatı bölümünde alkol aldı. Daha sonra annesi Şükriye Yılmaz’ın bulunduğu kata inen Tayfun Yılmaz, kendisine tepki gösteren annesi Şükriye Yılmaz'la tartışmaya başladı. Tartışma uzayınca aldığı alkolün de etkisiyle öfke krizine kapılan Tayfun Yılmaz, ellerinin arasına aldığı annesini başını defalarca evin duvarlarına vurdu. Kanlar içinde kalan Şükriye Yılmaz yaşamını yitirirken, Tayfun Yılmaz kaçtı.
Olay, Şükriye Yılmaz'ı gün içersinde göremeyen komşularının şüphelenip, polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı.
Soruşturmayı sürdüren polis, evden 300 metre uzakta Tayfun Yılmaz’ın kanlı elbiselerini buldu. 'Alkol aldıktan sonra kavga ettiği' için poliste kaydı bulanan Tayfun Yılmaz, saat 15.00 sıralarında 3 arkadaşıyla birlikte gizlendiği evde yakalandı. Gözaltına alınırken, annesini içine şeytan girdiği için öldürdüğünü söyleyen Tayfun Yılmaz’ın, daha önce de annesiyle arsa, tarla ve evin satışını istemesi nedeniyle kavga ederek karakolluk olduğu belirlendi. Olay gecesi de anne-oğulun aynı nedenle tartıştıkları bildirildi.
Tayfun Yılmaz, polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

FOTOĞRAFLI