AKSARAY'da 15 yaşındaki M.B., haklarında dedikodu yaptığı gerekçesiyle uyarmaya gittiklerinde annesine tokat atan 30 yaşındaki Ali A.'yı karnından, kavgayı ayırmaya çalışan 40 yaşındaki Ramazan K.'yı da kalçasından bıçakladı.
Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Nakkaş Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. M.B., 44 yaşındaki annesi D.B. ve 50 yaşındaki babası İ.B. ile birlikte, kendileri hakkında dedikodu yapan Ali A.'yı uyarmak için çalıştığı lokantaya gitti. Ali A., burada çıkan tartışma sırasında D.B.'ye tokat attı. Annesine tokat atılmasına sinirlenen M.B. de yanında taşıdığı bıçağı çekip Ali A.'nın karnına iki kez sapladı. M.B., bu sırada çıkan kavgayı ayırmaya gelen Ali A.'nın patronu Ramazan K.'yı da kalçasından bıçakladı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.B. ile annesi ve babası gözaltına alındı.
M.B.'nin polise verdiği ifadesinde, "Ali A., annem hakkında ileri geri konuşuyordu. Facebook'ta da birbirimize ters konuştuk. Bugün ailemle Ali A.'nın yanına konuşmaya gittik. Anneme tokat atınca, kendimi kaybedip bıçakladım. Kimse benim annem hakkında ileri geri konuşamaz" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI